Sunday, April 18, 2010

welcome to malaysia! ngeh3~ ^^

dah lama asenye tak update blog yeh. yela. berok tak di bayar3.adoh~ malas nak mmbayar.biar la dulu. bila berok mula beroperasi smua keja terpospone. asek melayan fb je.adoh~ so biar je dia dipotong..ngeh3 

disz weekend sgt bes okeh.umi abah fmly semua dtg.nk slsai kak long punya umah pindah g shah alam keja kat sne. wahh.pasneh blh la dtg bedempel3 ngn si comot tuh. meregeh2 sket.ngeh3~ ^^ act.arini kena g amex nursing students from aceh kat klia ngn joanne ngn acap.tapi last minute trpaksa cancel sbb ada hal yg xdpt nk elak.huuuu~~ telepas la sudeh nk pegang baner hukm ats3 smbl mlmbai2 pada diorg.haha. sgt teringin ok! =p next week bwk diorg g mlaka.then pusing2 kl..yang len pon blh numpang skaki la yeh..transpot free.pa lagi..jom ah ramai3 kte bwk misi2 indon ni jln3.alang2 melekat sorg dua..haha..itu mision acap ok! hehhe 

till then.have a nice sunday! =)


5 comments:

deviant artless said...

blog awak cantek lah.
hahahha;D

madihah said...

aah cun ..sblom aku nk komen,aku mmg nk ckp ni.skali aku klik,fah dh ckp..haha..cma nk tnya awat gna nicknme humaira ya?

hUma!ra~ said...

ifah maseh2..heheh =P
madihah..awat?xssuai ngn aku yeh nick name tuh?haha

Asyraf Hasnan said...

amboi mawaddah~ sedap ngate aku dlm blog sendiri.. hehe.. tawar hati dah nak wat camtu.. huhu.. nice blog, cantek~ :)

hUma!ra~ said...

amoi acap.
awat tawar hati plk nei?
ok pe diorg tuh..
comei3~ :P

hhehe..kat cn je la leh ngate ang pon..