Wednesday, March 16, 2011

leganyaa~


rasa lega..walaopon tak banyak..tapi at least mampu buat semangat yang dah semakin hilang ni mucul n mmbara semula..thanx awak...'AWAK'??ngee~

saya nih mudah lupa sgla smngat yang awak bagi tuh.kena antar mesej selalu xpon.saya nati salen semangat tuh n tampal besar2 kat meja study..ngee!

sungguh.sejak2 neh macam2 fikir..kemaren dapat jadual untuk exam end of module..skali dengn final exam.skali dengan iktisas.skali dengan osce n running assessment..cuba kira2 memang dah sangat sesak napas dah skarg nih.tapi how come boley relax2 lagi.tambah plak dengan mengantok je mmanjang tyme study! ish.minum nescafe org cakap xelok.mmg xelok pon.tapi still xjalan jugak la.ngantok xilang lgsung.. :((
bila nk study pon xlarat.rasa downn gle!xenergectic langsung! sob3!
tapi xpe.cne pon kna buat jugak.tuk kepuasan diri sendirii..jangan buat tok orang laen..mohon kekuatan dari ALLAH~ smoga segalanya sempurna..


* ikhtisas - exam nursing final.UKM saja yang ada..WAJIB lulus.kalao x..xboley amek exam lembaga..
osce & running assessment - exam praktikal yang sememangnya menggerunkan semua orang.ngee~

5 comments:

.:rizaL:. said...

tahniah sbb dah lega..ejhhe

edyunieyazlieynd said...

awak??? sy kahhh? hakhak...

:: fatin nashwah :: said...

sapakah??

mawaddah~ said...

rizal : tahniah yeh word yang plg sesuai?hehe..tq~

uniey: awakk kah??ahaha.gedik!

fatin: awakla awakla... :)

Asyraf Hasnan said...

baru saya tahu ikhtisas tu ape..