Monday, July 5, 2010

ifah.madihah.fatin.tlg baca!haha

yeyeyyy~!!!
saya dah rindu...................!!

this post is dedicated to cik arifah azwani & cik madihah & cik fatin nashwah

saya sudah rindu bangat10000 sama kamu!haha ^^

weii.seyes besS gler lah bila aku dok tringat balik sorang2 masa kta p penang tuh.
kita kan naek keta ifah kan..so ifah lah yg drive kan..
so kitalah yang asyek sembang dan gelak sampai tak hengat duniaa kan.kan.kan.. =D
sampai cik madihah yang duduknya di sebelah incik driver telah menolak GEARRR!
pastu semua tediam sebab keta bnyik pelik.pastu baru perasan gear dah tertolak kedepan.sebek xmasok gear reverse.haha..tapi pastuh sambung sembang n gelak smpai pocah pewott.!

eeeeE~~ i reallllyyyy1---- miss dat tyme ok! -.-

kita shoping sampai penoh troli kan.kan..pastuh saja2 ja nak letak suma plastik2 branded kat ats.then tenggelamkan plastik2 hat cokia2 tuh kan nak tangkap gambaq.bagi suma orang jeless ngan kita =P
madihah soh aku kemudi troli dari depan sebab katanya aku gagah untuk adjust troli.takot senget.haha....

thennn...

aku asa bnda hat xboleh kita lupa bila kita masok pizzaHut.depa xlayan kita kan.mao lempang ja asa tyme tuh.kita dok lawan tekan2 loceng kat sebelah aku tuh ngn meja org2 laen.punyala bising dalam piza tuh loceng2 kita.pastuuu.ttba ja trdiam.kuang ajO punya pizza!dia tutp suiz kat board tuh.cetT!! kita pon ngn muka bengang blah dari ctu.mengahrapkan orang2 pizaa tuh mrayu2 jangan lari....tapi..harapan tinggal harapan.....depa wat muka donOoooo sja tengok kita kluaq.kuang ajOO!

then...ingat ak g weii..

ondeway nak balik tuh...hat lam keta tuh..hahaha...
madihah wat perangai xsenonohh.'bepakaian putih' sambey tawadhu' angkat takbir.
aku control ayu kat belakang...punya tahan gelak..soh fatin pusing sana.jgn tengok aku.nti aku tegelak.haha..aku jeling2 sket kat tin..mang dia anak yang baek.ikot cakap.!xtoleh lngsg kat aku.hahah =D

weii...
seyes weii..mang rindu gla..

smua dah blk study kan.so.blajaQ leklok.jaga diri masing2..jaga iman ok :) ecey~ hehe
yang penting.simpan duet.jgn boros ngat.....ang tuh madihah.dwet sedia2 mai..tapi sedia2 habeh..ish2~ bawak2 la bayaq hutang sama..=P he3

*fatin.aku curik semua gambaq dari fb ang..hhehhe









k girlss..

from the bottom of my heart..
sincerely..
i admit...Bold
i LOVE u

mmuuuuaxxx! *wink2**

11 comments:

madihah said...

kah3..seb baik keta xreverse..semangat gelak..uit..kantoi dowh..kuang asam kutip utang dlm blog.chet..keh3..xpa2 aku smpan duit eh.nnti kita shopping len okeh..neway aku pon rindu jgk kat suma..rsa mcm bes gila ada kwn cm hampa suma."wlupon minat xsama,tp boleh bersama".hurm..unik2..lebiu modah..tkcre~

deviant artless said...

hahaha.part hat "bpakaian putih dgn pnuh tawadhu' " xley blah.
secret tuh.hahahha.
mish de moment too la.
nnti berfoya2 kl lak ah.huhu.

stuju ngan dieha! ;)

lebiu suma jugak.:)

hUma!ra~ said...

suka statement
'wlupon minat xsma.tp boleh besama' =)

wei..tapi kan..da satu minat aku sma ngn ang.ceting smbey nyulam ketupat nambah pahala kat pasangan bahagia w*** haha =D

hUma!ra~ said...

ifah~

ha3!!tao xpa.aku asek gelak ja igt bnda tuh..awat la xsnap gmbaq kan tyme tuh.knangan gler.janji xwat dah!!haha

orite~ jmpa di kuala lumpur..ceyy!

madihah said...

poyo bajet budak keyel..weh.bukan wat ketupat..kita ambil iktibar..jgn wat mcm dia..ececeh..

weh lg satu xlehblah ingat faten asyik ngn statement
"kita kena berani"
suma benda dia balun berani..ting tong punya faten..hak3

:: fatin nashwah :: said...

weyyy...
seyes xtpu..
tacing aku bc menda neh mlm2 buta cmni..hahahaha
sOkong ampa suma..
bes gLa kOwt!!
gLa pn xbes cm keyta..hua3~
diehah,t keyta tuwun kl pas dpt elaun.lalalala~ (bajet KAYA) ;P

weh diehah,aku still guna prOpaganda CUMEY 2 kt cni taw ak,,
musti hg bangga gLa kn ngn aku?
hahahahaha =p

mOdah,
ptt ah tepOn aku smlm..
WINDU wupanya..
kantOi suda..lalalalala~ ;p

efah n mOdah,
tnggu aku ngn diehah p MERIAHKN key elll..ngeee~

pepOn..
aku windu n syg ampa2..
suma owang siLa TAKE CARE :D

:: fatin nashwah :: said...

komen aku plg pnjng..
yeaaaaaaaaaaaaa..!!
MENANG~

;P

hUma!ra~ said...

wahahahahahhahaa..-gelak dulu- =D

suma bnda fatin bantai 'kita kena berani' benda hat xmasok pon dia bntai cakap jahh! hahah.

amOiihh aihh.smpe ke sana dia dok canang ayat tuh.musti madihah banggaaa gilakk ngn ang.nati sure dia da ja ayat baru ak bagi kat ang..
hahha =D

TO madihah & fatin:

sila2 la menjejakkan kaki anda ke KL ok! kami bedua tunggu di sni dengan ati yang sangat terbuka!! ^^

madihah said...

nak lwn nfatin..nak jd pengkomen terbanyak..wakakakaka

madihah said...

faten bukan komen.tp tulis entry baru trus..hahaha

madihah said...

faten..klu xdak aral kita pi betoi2 nak?aku nak..wink2..