Monday, July 12, 2010

alhamdulillah :)


alhamdulillah....syukur sangat ke hadrat ALLAH.
itu saja yang mampu aku ucapkan =)
sangat tak sangka bila bukak slip exam tadi..
ya allah
terima kasih ya Allah..
kau berikan aku rahmat.rezeki yang tak pernah aku bayangkan.
ya Allah..
aku tawu..aku lemah.aku takut.aku sangat tidak bedaya jika tanpa mu di sisi ku..
aku pecaya..bila aku usaha sepenuh tenaga ku.hanya kerana Mu.
Engkau akan berikan ku kejaan..
ya aku pecaya semua tu..

terima kaseh ya ALLAH..
terima kaseh umi abah atas doa kalian.nasihat serta kata2 peransang yang tak pernah putus..
terima kaseh buat kawan2 yang sentiasa memberkan sokongan.gerakkan aku study.ketOk aku tyme aku malas...thanx taw kawan..=)

-result aku xdala gempak sangat.tapi aku besyukur dengan atas segala usaha aku-
tahniah buat semua budak2 umah aku.korang semua pon gempak.budak2 klas aku semua..
kita speed gear 10 k..dah final year ni..gud luck semuaa =)))

5 comments:

Sakinah Binti Ismail~ said...

dah final year??
xaci~
huhuhuuu...

hUma!ra~ said...

ala aku dip je..
hehehe

:: fatin nashwah :: said...

cOngratez dear~
keep it up!! ;)

:: fatin nashwah :: said...
This comment has been removed by the author.
hUma!ra~ said...

thanx tin =)