Tuesday, June 15, 2010





haip! :)


lama benar xupdate entry baru.padahal cuti kat umah xwat apa pon,malas la puncanya neh. fb pon malas nak on sebab ase ghenyah gler. first nk kena amex dia.bukak sbb tertutp.pastu letak atas katil.then turn on.tggu la bpe minit plak dia nak befungsi betol2.pasang brkband.tggu dia nak brfungsi ngn baek skali lagi.psang cajer lagi.haish.....panjang critanya tuh.bepeloh jugak la kot nak on9 punya keja ja. susah kan..?? ha..mmg susah pon..


eyy mawaddah! kalo dah malas bebenor tuh.xley nak watpe dah.alasan je semua tuh!pemalas!!


erkk??! yela2...ngaku2...

ok.mood turned.



terima kaseh to all sahabats yang telah menjayakan tunas muda 2010. semoga usaha kalian2 semua akan diterima Allah sebagai satu ibadah diberikan kalian se3mua rahmat dariNya..insyaAllah..kalian semua adalah yang terbaek! sanggup bekorban masa, wang, tenaga semuanyalah demi Allah untuk program ni.da yang sampai 2 3 kali ualng alik kedah dalam 1 bulan.duet hbh xkiralah.da yang telalu cbok n tension tuh smpai tak terregister sem baru.macam2..xpela.smoga Allah permudahkan segala urusan mereka2..


layaan gambar kejap...........








beramah mesra ngan usatzah *gosipP**






dah lewat malam.still wat keja..membungkus boOlabOolat2




mata dah steam kOt..ngantok...




antara moments yang akan dirinduii..banyak lagi sebenarnya.xhabih2 masing2 nak bukak crita..perangai pon masing2 xberubah.ok la..kekalkan k.even semua penat.tapi maintain senyum je.. bagussS! :))


to kawan2ku : girls - ampa semua maken shantek aku nengok.jeles aku! smkin kuruih plak tuh.haiii~ geram!! xpe2..semua hebat2 blaka..gtao kos masing2 kat cekgu2 xsegan silu pon.bangga.bagus~ hehe..ble lagi kta nak jmpk n gather cmni lagi kan..tggu la 5 6 taon lagi kot..k ampa..keep in touch k! take care cyg~ *madihah.tQ for the roses! suke~ first tyme dpt bunga.perak sket..hehe


to boys- smkin laen aku nengok.da yang nmpk cam bapak org dah.eheheh..bukan aku sorg je ckp yeh..ramai yang setuju ngn aku..da yng smkin laser..haish.xpe2.sebek baek tlg belikan 100 plus tok aku..hee. smkin matured eh korg.smikn brani cko kat depan.aku plk yang takot..huu~ orite.sama la..wishh u all luck kayh.keep in touch jgk kayh! *tQ for chocolate bar*


ok..sayang hampa semua :)) *ifah.madihah.fatin.nisah.aina.aini.yani.mimi.deQmas.sue.tQah.paan.zahir.* thanx a lOt =)))


*crita nya dah bezaman..bru nak masokkan as entry.ok la dari xde....


5 comments:

.::annemishi::. said...

cam best jaa tunas muda..
teringin nak join.. jadi fasi.
huuu.
:|

hUma!ra~ said...

hehee..mang bess anis.
xpe2..taon dpan da lagi..
nti blk mesia join yeh... :))

Asyraf Hasnan said...

tahniah2.. camtu yeh muke steam.. hehe..
tp nape x ltk title kat post ni?

hUma!ra~ said...

hehe..npe ang nya mata lagi treok yeh steamnye?
eh.xsdr plak xltak.he.k2 jpgi aku letak..

madihah said...

weh wat malu ja exited post entry smpai xbubuh tjuk..modah2..

ceh tima kaseh terharu dlm blog dia.mcmla aku bca..hehe..tak2..ur welcome..thanks gak tuk en gebu(nma lembu y hang bg tuh.)..tp aku tertinggal kat dlm keta ifah la ritu..huhu..ti aku blk cuti aku amek..sowi..