Wednesday, May 26, 2010


alhamdulillah~

smua dah selesai..exam paper yang kena jawab dalam paper exam dah jawab dah.erk.? exam yang kena jawab ngn melakukan prosedur yang sgt3 digeruni pon dah selesai..alhamdulillah..usaha pon dah usaha kan.jawab pon dah jawab..semua dah..so.sekarang hanya tawakal dan redha ngn keputusan yang akan dapat.kan..
ALLAH tak menilai keputusan yang cemerlang or yang sederhana ke or yang sedang2 ke or yang agak terok tu..tapi DIA menilai melalui setiap usaha yang telah kita berikan untuk mencapai kearah kejayaan tu.. :) ok.. pasni..kena concentrate kat tunas muda plk..sian dorg yang tengah bertungkuslumus tuh..moga2 smuanya bjalan lncar ok.. :)

wahh..mmg tyme sepanjang study week n exam week ni xupdate blog langsung.bkak fb pon kejap2 je..yela.kalo dah mula mengadap tu haish..malarat2 la bermuka2 dengan si buku tu..so.amex jalan mudah.bkk kejap2.numpang hat mmber je.,so.xleh nak melebey2 melayan tenet ni kan..

banyak sebenarnya bnda2 yang jadi sepanjang study n exam weeks ni.macam2..start study week ngn study kat Ospitall. jaga kak long yang sakit..niat d ati nk g melaka tyme tu ngn mmber2..tpi jaga kak long lebih patut diutamakan..spa lagi nk jaga adek bradek kan kalo bukan adek snri.. :)

apa lagi eh..mmm..ntah dah xingat daa.tapi yang paling sakit ati sangat bila umah bawah neh asek MENGGERUDIIIII je..!aiiii..sabO jela~ sakitnya ati.. nak melawa umah pon tunggula samapi kami suma balik cuti dulu.ni x..xsabO2..macam la lawa umahnya..tengok xdak perubahan pon..kosong je pon.. -.-

ooh.arini dah 26/5.da 6 ari saya tOa :)) saya suka penTUAan.. :P

*nti nak crita bufday celebration yang bess!

2 comments:

iera nazirah said...

semat bercuti yer...nnti mesti ang rind kt aku

hUma!ra~ said...

yup2.nti sure punya rindu kat ang la.... :P
slmat becuti jugak eh..